Samsonite bőrönd mustra - különlegességek nyomában

A Samsonite egyike volt azoknak a cégeknek, amik már az 1900-as évek elején nagy lendülettel robogtak előre a piacon, hogy kielégítsék az utazni vágyók igényeit. Ebben az időszakban csak keveseknek adatott meg a lehetőség, hogy elhagyják a lakóhelyüket, és puszta kedvtelésből ellátogassanak más városokba, országokba.

A cég megalapítóiként ismert Shwayder testvéreknek tehát magasra kellett tenniük a mércét, amikor úgy döntöttek, hogy az általuk készített táskákkal valóra váltják a felső tízezer álmait-vágyait. Bár azóta, a Samsonite bőrönd kínálat messzemenő változásokon ment keresztül, egy valami nem változott: a vállalat irányítóinak szenvedélyes elkötelezettsége a magas minőségű táskák gyártása iránt. Ha rápillantunk a repertoárra, akkor azonnal észrevehetjük, hogy nagyon sokféle kialakítású bőröndből lehet válogatni.

Ez persze nem is olyan meglepő azt tekintve, hogy a bőröndgyártó cégek évente több száz termékkel rukkolnak elő, hogy nemtől és kortól függetlenül mindenki kedvére tegyenek a pompás táskáikkal. Amennyiben viszont tüzetesebben is megvizsgáljuk a Samsonite bőröndöket, akkor igazi különlegességekkel is találkozhatunk, amiket más gyártó termékkínálatában nem biztos, hogy viszontlátunk.

Ilyen például a Samsonite Spektrolite bővíthető utazó mozgóiroda, ami egyértelműen azok számára lett kifejlesztve, akik gyakran utaznak üzleti ügyben, például a külföldi partnerekkel történő egyeztetésekre, konferenciákra vagy egyéb fontos tárgyalásokra.

A professzionális kialakításuknak köszönhetően ezekben a kis kompakt bőröndökben minden elfér, amire csak egy vérbeli üzletembernek szüksége lehet 1-2 napos távollét során: ruhák, neszesszer, okos kütyük, iratok.

A Samsonite bőrönd kínálat tartogat még számunkra meglepetéseket. Míg máshol a legnagyobb táskák 50 x 76 x 32 cm körüli méretekkel rendelkeznek, addig itt az eggyel nagyobb, 54,5 x 82 x 34,5 cm paraméterekkel büszkélkedő Samsonite Lite-Cube négykerekű óriás bőrönd is beszerezhető. Ez a típus elsősorban az igazi világutazóknak kedvez, akik általában több, mint egy hétig szoktak távol lenni az otthonuktól.

A Samsonite Spektrolite bővíthető utazó mozgóiroda, ami egyértelműen azok számára lett kifejlesztve, akik gyakran utaznak üzleti ügyben!